Black people meet

www.blackpeoplemeet.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blackpeoplemeet
www.blackpeoplemeet.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blackpeoplemeet.com - Onze Review

Black people meet dat een speciale datingsite voor donkere mensen. Deze site is zeker niet alleen in Nederland beschikbaar. Overal er wereld zijn mensen welkom om deze zelf te proberen voor het zoeken en vinden van een donkere partner. Blanke mensen mogen zeer zeker ook meedoen en hebben evenveel kans op het vinden van een date. Iedere man man en vrouw mag het proberen om een date met een donkere man of vrouw te vinden. Veel mensen in Nederland gebruiken deze site voor het vinden van een donkere partner. De site is bekend in Afrika en je zou hier dus ook een Afrikaanse vrouw kunnen vinden al hoewel je hier wel voorzichtig mee dient te zijn. Niet alleen voor donkere vrouwen in Afrika en Nederland maar ook voor de Verenigde staten en Noord en Zuid-Amerika zeer geschikt. Bij het zoeken naar een date kun je zelf invullen waar je naar op zoek bent. Zoek je bijvoorbeeld een donkere of getinte partner en heb je voorkeur voor een bepaalde afkomst? Deze dating is het beste te gebruiken met een betaald abonnement, dit is bij deze site mogelijk vanaf zo'n 15 euro per maand. Al hoewel het gratis aanmelden wel mogelijk is blijkt het in de praktijk niet mogelijk te zijn om iemand te ontmoeten. Hier heb je het daten in de hand zoals je zelf wilt. Je mag kiezen voor een betaald lidmaatschap maar dit is geen vereiste om van deze site gebruik te kunnen maken. Met het betaalde lidmaatschap kun je snel kennis maken met donkere singles maar ook met latino's en latina's Negerinnen die een neger vind je hier maar ook negerinnen die op zoek zijn naar een blanke man.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk