Benaughty

Screenshot
www.Benaughty
Aantal inschrijvingen:320.000

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Benaughty
5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Benaughty - Onze Review

BeNaughty review

BeNaughty is wereldwijd de snelst groeiende (sex) datingsite. Dankzij BeNaughty komen dagelijks dagelijks vele erotische dates en avontuurtjes tot stand. BeNaughty was eerst alleen actief in België, maar sinds kort richt BeNaughty zich gelukkig ook op de Nederlandse bezoekers opzoek naar stoute (discrete) ontmoetingen!

Zo biedt BeNaughty singles naast de online datingsite ook een speciale dating app aan. Hiermee kun je veilig en discreet overal in contact komen met andere gebruikers die zoeken naar een (erotische) date bij jou in de buurt.

Deze datingsite is erg laagdrempelig in het gebruik voor vrouwen doordat het voor hen volledig gratis is om alle functionaliteiten van de website te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat de verhouding man/vrouw hierdoor bijna 50/50 is en de datekansen dus erg goed zijn voor mannen.

Doordat deze datingwebsite erg laagdrempelig is voor vrouwen liggen de verhoudingen man/vrouw profielen vrijwel gelijk. Dit komt mede doordat zij 100% gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van alle voordelen en mogelijkheden. En doordat Be Naughty naast straight singles ook geschikt is voor gay vrouwen en mannen, is dit ook een prima plek om als gebruiker (anoniem) je seksualiteit te kunnen ontdekken. Door het ruime aanbod aan echte gebruikers kun je in vrijwel elke stad makkelijk een geschikte date vinden. Door hun vele eenvoudige zoekhulpmiddelen en premiumfuncties, moedigt BeNaughty ronduit haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens na te streven. Mannen en vrouwen van alle oriëntaties kunnen gratis lid worden om te zien wat deze sexy datingsite hen te bieden heeft.

Eindoordeel van de Auteur

"Benaughty is een geschikte datingsite voor degene voor wie het wel wat ondeugender mag. Op Benaughty is het gemakkelijk in contact komen met gelijkgestemden en leer je via de site snel veel nieuwe mensen kennen. Als je niet al te serieus wilt daten maar wel (erotisch) contact wilt dan zit je op Benaughty goed"

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Lees de review, beoordelingen en ervaringen van gebruikers van deze datingsite. Heb jij een goede ervaring met deze site of juist niet? Deel je ervaring, help andere datingsite gebruikers en maak kans op prijzen!
Deze online datingsite richt zich op gelijkgestemden uit Nederland en België.
Heb je de reviews gelezen over deze datingsite? Als je na het lezen van de reviews gebruik wilt maken van deze datingwebsite dan kan je deze bezoeken. Als alternatief kan je een account aanmaken bij de datingsites die door onze gebruikers het beste worden gewaardeerd.
Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
100% is tevreden over Be Naughty

Wil je naar Be Naughty? Of Be Naughty beoordelen?