Autisme dating

www.autisme-dating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

autisme-dating
www.autisme-dating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

autisme-dating.nl - Onze Review

Autisme-dating.nl is voor mensen die autisme hebben of een partner zoeken met autisme. Het hebben van deze aandoening komt bij ongeveer 10% van de mensen voor. Veel mensen zijn autistisch maar weten het zelf niet eens. Het is geen schande om dit te hebben. Onderzocht is dat autisten veel intelligenter zijn dan normale mensen. Niet iedereen past goed bij iemand met autisme. Dit omdat het omgaan met zo iemand vaak gebruiksaanwijzing vergt. Vaak wordt er beweerd dat autisten op sociaal vlak achter lopen. Dit is zeker niet het geval maar houden juist van duidelijke communicatie, zeggen waar het op staat. Niet iedereen past even goed bij iemand met de diagnose autisme. Zowel mensen met een lichte storing (bijvoorbeeld Asperger) binnen het autistische spectrum alsmede zware een storing mogen meedoen. Deze datingsite is speciaal gemaakt voor alle autisten en mensen zonder deze aandoening die graag in contact willen komen met deze doelgroep. Niemand hoeft zich te schamen voor zijn beperking. Sowieso niet maar op deze contactservice is het de normaalste zaak van de wereld. Misschien voel je je daarom juist wel thuis hier. Autisme-dating.nl is een rustige datesite die duidelijk en overzicht in elkaar zit. Het daten werkt eenvoudig en snel zonder al te veel poespas. Om mee te kunnen doen moet je jezelf eerst aanmelden. Deze stap is gratis en is nodig om een profiel te krijgen op deze contactsite. De gratis aanmelding verplicht tot niets. Indien gewenst is tegen betaald een VIP abonnement waarmee je oneindig kunt chatten. Dit is geen verplichting en de registratie is echt volledig gratis.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk