Ashley Madison

www.ashleymadison.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ashleymadison
www.ashleymadison.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ashleymadison.com - Onze Review

Op Ashley Madison kunnen getrouwde mensen terecht voor het opvrolijken van hun erotische leven.  Deze site heeft als motto: "Life is short, have an affair". Omdat het leven kort is zou je er voor kiezen om het geil te maken door het hebben van meerdere sexpartners. Wanneer jij en je partner hier genoegen in scheppen en voor deze levensstijl willen kiezen dan zit je hier goed. Ook mensen die hun partner willen bedriegen door vreemd te gaan kunnen hier hun heil zoeken. Deze site is van de makers van Second love die je misschien wel ooit hebt gehoord op de radio met vrij vervelende reclamespotjes. Deze manier van leven wordt door steeds meer mensen gekozen omdat ze geile dingen willen beleven, vaak samen met hun partner. Het is een levensstijl die niet voor iedereen geschikt is en alleen voor paren die het absoluut beiden willen. Dit is cruciaal om mee te kunnen doen aan deze site want anders gaat het niet werken en is het compleet zinloos. In Nederland is deze site niet erg bekend maar in Amerika is het een enorme rage. Wereldwijd heeft de site 20 miljoen mannen, vrouwen en stellen die hier aan meedoen. Ongeveer 70 procent van de deelnemers is man en de rest vrouw. De site garandeert volledige discretie en heeft zelfs een award gekregen voor meest betrouwbare dating. Wie ze voor deze award heeft voorgedragen en wie de partij is die deze uitreikt kunnen we niet terugvinden. Een ieder die dat wilt kan een gratis profiel maken bij deze site maar daar is dan ook alles mee gezegd voor de mannen tenminste. De mannen moeten betalen om deze site te kunnen gebruiken in tegenstelling tot de vrouwen; deze daten gratis. Je kan een profiel maken en hier reacties op ontvangen. Het is niet mogelijk om als gratis deelnemer berichten te lezen, laat staan te reageren op de berichten. Wil je reacties lezen, reageren of zelf berichten versturen dan heb je een betaald lidmaatschap nodig of je kunt reageren door het betalen met credits je betaald dan een euro voor een paar berichtjes als man zijnde. Mannen moeten betalen omdat deze het liefste willen en hierbij geld de wet van vraag en aanbod. Volgens de site zelf redden ze huwelijken maar de vraag is natuurlijk wel of dit echt zo is en of dit dan de oplossing is. Voor degene die het allemaal niets uitmaakt en gewoon sex zoeken is deze site zeer geschikt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk