Arabiandate

www.arabiandate.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

arabiandate
www.arabiandate.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

arabiandate.com - Onze Review

Arabiandate.com is vertegenwoordigd over heel de wereld wanneer je een date zoekt met een Arabische dame! Arabische mannen en vrouwen vinden elkaar hier van over heel de wereld. Dit omdat deze dating in bijna alle landen veel singles kent met een Arabische roots, ook in Nederland. Deze voldoet dus wanneer je een date zoekt met een Arabische vrouw uit Nederland, Europa of uit één van de Arabische landen zoals Turkije, Marokko of Noord-Afrika. Nog niet zo lang geleden was uithuwelijk bij veel moslimvrouwen aan de orde van de dag. Door de opkomst van tv, internet en smartphones is de wereld razend snel veranderd. Steeds meer Arabische dames vinden dat zij ook het rechten hebben op een goed en gelukkig leven. Iets wat niet altijd mogelijk is in het land van herkomst. In sommige Arabische landen zijn de vrouwenrechten goed geregeld maar lang niet overal. In veel landen geldt de strenge wetgeving bedacht door Mohammed om voornamelijk vrouwen lijfstraffen te geven. Iets wat de Westerse wereld als primitief en niet meer van deze tijd acht. Veel moslims zijn van mening dat dit soort straffen goed zijn. Het is dus niet gek dat de vrijheid van het Westen de Arabische dames aanspreekt. In een land als Nederland geldt ook het recht van vrije keus in godsdienst. Wanneer je dus wilt leven volgens de strenge wetten dan mag dat! Zoek je een vrouw uit het Midden-Oosten? Vrouwen uit heel het Midden-Oosten zijn op deze website op zoek naar een nieuwe partner, van jong tot oud. De meeste Arabische dames zoeken een Arabische man maar dit is lang niet altijd zo het geval. Steeds vaker staan moslimvrouwen open voor relatie/huwelijk met Europese mannen die niet moslim zijn. Een moslim hoeft namelijk niet te trouwen met een andere moslim. Zo mag een moslim ook trouwen met een niet gelovige, Joodse of Christenvrouw. Het verschil is dat moslimmannen meerdere partners mogen hebben. Dit allemaal dankzij Mohammed die heeft bedacht dat monogamie niet hoeft voor de moslimmannen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Geertje
Geertje
1 jaar geleden

Aangename aantrekkelijke knappe blanke man uit Gent België met bl ogen mooi goed gebouwd body sportief aangelegd 1 m72 gr ben je een mooie knappe Arabische vr en op zoek naar een mooie knappe westerse blanke man laat dan maar een seintje berichtje achter je kan me een berichtje sturen op mijn watsap ook tel 0486361974 geen mannen groetjes Geertje .

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk