Alternatief daten

www.alternatiefdaten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

alternatiefdaten
www.alternatiefdaten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

alternatiefdaten.nl - Onze Review

Alternatief daten is een gewone algemene datingsite. Deze is speciaal gemaakt voor alto's !De site zelf is ook een goed alternetief voor de doorsnee datingsite. Je hebt tegenwoordig zoveel datingsites dat je bijna niet meer weet welke je moet kiezen. Je zou daarom uit soort van protest voor alternatief daten kunnen kiezen maar dat is niet het idee achter de site. Mensen met tattoo's bijvoorbeeld zijn ook van harte welkom! Wat het idee achter de site is niet helemaal duidelijk. Wel is het duidelijk dat het om alternatief daten gaat. De site geeft met haar uiterlijk de indruk dat het voor alternatieve singles geschikt is. Mensen die niet houden van gewoon en op zoek zijn naar een alternatieve partner. Vaak wordt alternatief gezien als rock en roll types maar alles wat afwijkt van het gebruikelijke is eigenlijk al alternatief. Tijdens het meedoen aan deze site hebben we de leden bekeken en het gaat inderdaad over het algemeen niet over "doorsnee" types. Singles die van rock en roll houden, gothic's of gewoon mannen en vrouwen die van tatoeages houdend. Mensen die alternatief zijn vind je hier volop! Geen gewone burgerlijke types maar mensen die het graag simpel houden. Veel houden van rock en roll en zijn een beetje losse types. Het is niet alleen maar nette mensen wat je hier vind maar een goed beeld van de samenleving. Voor iedereen die niet meedoet aan de hypes of er een alternatieve levenswijze op nahoud is er Alternatief daten. Deze site is enkel gedeeltelijk gratis. Je moet hier betalen door het nemen van een abonnement wanneer je er serieus gebruik van wilt gaan maken dor afspraken te gaan maken. Hoeveel leden er al op deze site is niet bekend maar rond de 5.000 op dit moment schatten wij zo.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Apenbende
Apenbende
2 jaren geleden

Deze site is net als alle andere sites enkel uit op uw geld. Ik hoop dat al dit soort sites uitsterven. Een betere wereld start bij uzelf.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk