Alleenstaandeouders.com

www.alleenstaandeouders.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

alleenstaandeouders
www.alleenstaandeouders.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

alleenstaandeouders.com - Onze Review

Alleenstaandeouders.com is gemaakt voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een partner. Veel mensen met kinderen zijn vandaag de dag alleen. Ze staan er alleen voor en samen met hun kinderen hebben ze een druk leven. Door het drukke leven kan het soms lastig zijn om iemand te treffen. Voor degene die op zoek zijn naar een nieuwe partner kan het internet zeker uitkomst bieden. Online kan men razendsnel contacten leggen en rustig op zoek gaan naar iemand. Dit kan ook iemand zijn die al kinderen heeft en dat is de kracht van deze site misschien wel. Alleenstaande ouders kunnen elkaar leren kennen via internet en als het klikt ontmoeten in het echt. Online je partner vinden was nog nooit zo gemakkelijk voor alleenstaande vaders en moeders! Via deze site is het eenvoudig om iemand te ontmoeten maar gratis is het niet. Al hoewel het aanmelden zelf geen geld kost zal men wel moeten betalen om in contact te komen met anderen. Dit gaat via het berichtensysteem en dat is alleen toegankelijk voor betalende leden. Je kan vanaf 20 euro per maand betalend lid worden van deze site. Het abonnement is niet goedkoop maar als je als alleenstaande ouder iemand wilt ontmoeten zul je toch iets moeten. Dit is één van de datingsites die speciaal bestemd is voor vaders en moeders op zoek naar een date. Het hoeft niet vanzelfsprekend zo te zijn dat je iemand zoekt voor een vaste relatie. Je nieuwe partner ontmoeten behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Veel ouders die op deze dating actief zijn staan ook open voor nieuwe vriendschappen. Wanneer je dus als alleenstaande vader of moeder andere singles wilt ontmoeten voor vriendschap kun je hier ook prima vertoeven. Helaas kan je met het gratis lidmaatschap op deze dating niet reageren op singles die je leuk vind en heb je daar het betaalde lidmaatschap voor nodig. Hoe langer je dit neemt des te goedkoper je word. Soms kan je al snel iemand ontmoeten. Het ligt er een beetje aan hoe hoog je eisen zijn. Wanneer je deze een beetje bijstelt zal je snel iemand kunnen treffen. Eerst online en dan ontmoeten op een openbare plek of misschien wel bij hem of haar thuis. Dit is één van de weinige grote datingsites voor alleenstaande ouders. Er zijn wel een hoop kleinere datingsites maar weinig zo groot als deze. Alleen de sites Alleenstaande mama's en Alleenstaande papa's zijn groter qua ledental.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk