Alleenstaande papa’s

www.alleenstaande-papas.be
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

alleenstaande-papas
www.alleenstaande-papas.be
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

alleenstaande-papas.be - Onze Review

Alleenstaande papa's de naam zegt eigenlijk al genoeg. Een contactsite voor het bemiddelen tussen alleenstaande papa's en mama's. Op het moment van het maken van deze review zijn er 7000 papa's en mama's aangemeld, de afgelopen week. Je kunt helemaal gratis meedoen met deze site! Alleenstaande papa's willen graag een nieuwe partner vinden die ook kinderen heeft, of er van houd! Dit hoeft niet altijd een partner te zijn voor relatie maar kan ook gewoon vriendschappelijk contact inhouden. Wanneer je zelf ook een ouder bent dan weet je dat kinderen een hoop tijd én energie vergen. Je moet er dan ook heel wat voor over hebben... Niet iedereen zit te wachten op de kinderen van een ander. Veel alleenstaande ouders vinden het geen probleem en internet is de manier voor het eerste contact. Iedereen kan zich gratis aanmelden op de datingsite van alleenstaande papa's. Mannen en vrouwen die geen kinderen hebben zijn ook meer dan welkom. Mits ze het geen probleem vinden dat hun toekomstige partner al kinderen heeft. Deze site kenmerkt zich door een vriendelijk karakter en prettige manier van nieuwe contacten leggen. Als je een alleenstaande papa of mama bent en nog niet zeker weet of je wel toe bent aan een nieuwe relatie, ben je ook welkom. Ook voor het vinden van nieuwe vrienden ben je hier welkom. Het meedoen is gratis, als de site je goed bevalt kun je ook een goedkoop lidmaatschap nemen. Hiermee krijg je nog meer aandacht en extra opties maar draag je ook jouw steentje bij aan dit nieuwe initiatief!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk