Afspraakje.eu

www.afspraakje.eu
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

afspraakje
www.afspraakje.eu
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

afspraakje.eu - Onze Review

Afspraakje.eu was vroeger een bekende datingsite, echter is en de vraag of de imago van de site verbeterd is de laatste jaren. Binnen no time werd deze datingsite vroeger bekend en telde zij ruim 100.000 leden. Doordat ze vele aanmeldingen hadden begonnen de leden zich af te vragen of het nou wel de moeite waard was een vergoeding te betalen voor de bemiddelingskosten. Dit hoeft op zich niet verkeerd te zijn natuurlijk, echter wilt een lid resultaat zien. Zoals we weten stond deze datingsite de afgelopen jaren bekend om veel neppe profielen!! Veel leden boekten geen resultaat en zagen hun centjes in rook op gaan. We adviseren mede hierdoor iedereen die kosten heeft betaald maar hier geen profijt heeft kunnen krijgen een mail te sturen naar de webmasters van de datingsite. Mochten zij een positief reactie geven zijn we daar heel blij mee. Mochten zij echter niets van zich laten horen en/of zich niet coulant opstellen dan vragen wij jullie ons dit te melden via datingmeting.nl en niet te vergeten onze facebook profiel. Ondanks het feit dat hier kennelijk neppe profielen aanwezig zijn, kan de kans groot zijn dat je echte profielen hebt die ook graag contacten willen leggen. Dus ben jij iemand die zich hier nog niet heeft aangemeld, wees dan voorzichtig met het direct betalen. Meld je lekker aan en neem een kijkje wie weet scoor je hier gratis een date! Laat ons weten of afspraakje.eu wel of niet de moeite waard is om je als bezoeker aan te melden. Het enige wat misschien een beetje vreemd is aan deze site is de erotische indruk die je wellicht krijgt. Op de één of andere manier geeft deze site het idee dat je hier een erotische date kunt vinden. Dat kan misschien wel maar is nadrukkelijk niet de bedoeling want dit is een non erotische datingsite.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk