AfroIntroductions.com

www.afrointroductions.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

afrointroductions
www.afrointroductions.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

afrointroductions.com - Onze Review

Afrointroductions.com is één van de bekendste Afrikaanse datingwebsite van de wereld. Hier kun je contacten maken met Afrikaanse singles uit alle landen in de wereld. Wanneer je op zoek bent naar een Afrikaanse vrouw dan kun je jezelf gratis aanmelden en via de zoekfunctie op zoek gaan naar jouw ideale Afrikaanse partner! We krijgen steeds vaker te horen dat de Cupid datingsites steeds effectiever zijn. Dit komt vanwege hun doelgroep. Zij zijn namelijk internationaal bezig waardoor zij vele bezoekers aantrekken. Dankzij de komst van internet en mobiliteit is de wereld in feite kleiner aan het worden. Je kunt heel snel contacten leggen en elkaar zien. We merken ook dat niet alleen mensen met dezelfde achtergrond elkaar opzoeken tegenwoordig, maar juist steeds meer mensen met verschillende achtergronden elkaar opzoeken. Dit is alleen maar beter, want je hoeft namelijk niet perse gelukkig te zijn met iemand die dezelfde achtergrond heeft als jij. De multiculturele samenleving speelt hierbij ook een rol. In Somalië zie je bijvoorbeeld nauwelijks mensen een relatie hebben met iemand uit Europa. In andere westerse landen, waar er een multiculturele samenleving is, zie je meer partners met verschillende achtergronden. Kortom, wil jij ook gebruik maken van dergelijke datingsites om kennis te maken met Afrikaanse dames op internationaal gebied, ben je bij afrointroductions.com aan het juiste adres! Wie weet ontmoet je hier wel de man of vrouw van je leven. Deze site is beperkt gratis te gebruiken, aanmelden is gratis maar voor het versturen van berichten heb je een betaald lidmaatschap nodig.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk