Afro romance

www.afroromance.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

afroromance
www.afroromance.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

afroromance.com - Onze Review

Op Afroromance.com kun je in contact komen met de leukste en mooiste donkere vrouwen uit Afrika. Blanke mannen die op zoek zijn naar een donkere vrouw zijn hier van harte welkom. Dit is een interraciale datingsite. Dit houdt in dat mensen met een etnische afkomst contact met elkaar kunnen maken voor online daten, afspreken en een relatie krijgen. Donkere vrouwen zijn hier op zoek naar een blanke man. In sommige gevallen zoeken Afrikaanse vrouwen een blanke man voor een relatie of huwelijk maar de meesten zijn op zoek naar een relatie of vriendschap. De tijden dat je als blanke man alleen met een blanke vrouw moet trouwen is allang voorbij. Het is in Nederland over het algemeen gewoon geaccepteerd dat je een vrouw vind van een andere nationaliteit, zeker als je al wat ouder bent. Afrikaanse vrouwen zijn vaak erg mooi en zorgzaam en hebben geen hoge eisen. Via Afro romance kun je in contact komen met vele duizenden donkere dames die graag contact willen met blanke mannen. Je kunt je gratis aanmelden op deze site en wachten tot dat je reacties ontvangt. Aangezien deze donkere dames meestal niet het eerste initiatief zullen nemen is het een goed idee om zelf het eerste contact te leggen. Al hoewel je bij deze site gratis kunt meedoen door een profiel te maken is het niet mogelijk om als gratis lid werkelijk contact te maken met de vrouwen op deze site. Wanneer je contact wilt kan dat door berichten te versturen in het Engels en door live te chatten. Niet iedereen in Afrika heeft internet en vaak moeten deze vrouwen naar een soort van internetcafé om je bericht te lezen. Hierdoor kan het enkele dag tot soms weken duren voordat je een reacite ontvangt. Toch heeft deze site ook veel pluspunten! Zo werkt deze dating erg gemakkelijk en zijn er enorm veel dames op aangemeld van jong tot oud op zoek naar een nieuwe levenspartner.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk