50pluspartner.nl

www.50pluspartner.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

50pluspartner
www.50pluspartner.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

50pluspartner.nl - Onze Review

50pluspartner.nl was waarschijnlijk de eerste 50plus datingsite van Nederland toen ze in 1998 begonnen. Er was nog niet veel dating en mensen wisten nog niet goed wat het was. Rond 2000 kwam daar verandering in, internet werd steeds meer in trek! Mensen gingen massaal een pc aanschaffen en daarop volgde de mobiele telefoon. Nu zitten we allemaal met een pc en smartphone en kunnen haast niet meer zonder. Vroeger kon je niet zomaar lukraak vrouwen aanspreken. Dat was absoluut not done! Hoe anders is dat vandaag de dag? Jonge meiden lopen met hun telefoon onder hun arm en delen de hele dag telefoonnummers uit. Een telefoonnummer vragen kan voortaan gewoon op straat of in de trein. Vroeger was het allemaal een stuk ingewikkelder. Sinds de opkomst van vele soorten datingsites is het daten als ware hip geworden. Er heeft een tijdverschuiving plaats gevonden waardoor alles lijkt te kunnen en te mogen. Steeds meer jongeren en ouderen vrijen onveilig en het moraal schuift op. 50Plussers daar in tegen willen vaak anoniem blijven en respecteren liever hun privacy. Steeds vaker zie je oudere mannen en vrouwen hun toevlucht zoeken op een datingsite. Dit omdat ze graag een nieuwe vriend/vriendin willen voor vriendschap, gezelschap, relatie of misschien wel gewoon helemaal niks. Wanneer je wilt daten met mannen of vrouwen in de 50 moet je niet altijd even serieuze bedoelingen hebben. De meeste senioren hebben al meerdere partners gehad en weten hoe een relatie werkt. Je moet het allemaal niet te serieus nemen en genieten van de positieve kanten! Daarom kan iedereen hier terecht voor het vinden van een date!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk