50Plusmatch

www.50plusmatch.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

50plusmatch
www.50plusmatch.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

50plusmatch.nl - Onze Review

50Plusmatch behoort tot de top 5 van grootste datingsites voor 50plussers. Het is een recht toe, recht aan datingsite. Je weet waar je aan toe bent. Bij deze datingsite geen onverwachte kosten. Iedereen kan gratis meedoen door zich in te schrijven via de website. Dit gratis inschrijven is nodig omdat buitenstanders de website niet kunnen/mogen bezoeken. Veel 50plussers hebben behoefte aan privacy en vinden het prettig dat niet iedereen ze kan bekijken. Het aanmelden is dan ook geheel anoniem en je profiel wordt alleen vertoond aan vrouwen. Wanneer iemand je profiel heeft bezocht krijg je hier ook melding van. Meedoen is eenvoudig en gratis. Deze site is betrouwbaar en aangesloten bij diverse keurmerken, zie website ook van Consumentenbond. Zoals al gezegd kun je jezelf gratis aanmelden. Hiermee kun je reacties ontvangen van rijpe vrouwen uit de buurt. Deze dames zijn veelal op zoek naar vriendschap of een nieuwe relatie/partner. Erotisch daten is niet toegestaan op deze site. De bedoeling is het vinden van een nieuwe partner maar voor gewoon vriendschap is het ook toegestaan. Met het gratis aanmelden kun je: profielen bekijken, flirten en beperkt berichten versturen. Wanneer je meer dan 3 berichten per dag wilt versturen zijn er verschillende betaalde mogelijkheden. De aanmelding op 50plusmatch.nl is helemaal gratis en hiermee kun je dus ook reacties ontvangen en versturen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
2 jaren geleden

Deze site staat hoog aangeschreven bij tros radar, mij bevalt het goed. Eindelijk een goede datingsite voor mensen die wat ouder zijn.

Klaas
Klaas
2 jaren geleden

Ik heb uw website niet bezocht want ik krijg er niet echt een goede indruk van, want niemand weet wat er gemeten moet worden want met Dating Meting wordt daar toch naar gevraagd…?!?
Er zal toch niet het Engelse woord voor ontmoeting “MEETING” bedoeld zijn ga ik van uit, want zo’n fout zal toch niemand maken ?
Of toch wel ?

Baatra
Baatra
2 jaren geleden

Zoek een rijpe vrouwen

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk