24dating

www.24dating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

24dating
www.24dating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

24dating.nl - Onze Review

24dating.nl is een uitgebreide website waar je datingsites kunt vergelijken. De site is actief sinds 2010 en je kunt er kijken en vergelijken hoeveel leden een datingsite heeft, wat het gebruikersgemak is, wat de kosten zijn en nog veel meer.

Duidelijke vergelijkingen en reviews

24dating gaat uitvoerig in op de datingsites. Dat wil zeggen dat ze er erg goed naar kijken. Het gebruikersgemak wordt duidelijk omschreven. Ze kijken ook of de datingsite een bepaald keurmerk heeft, wat een heel goed teken is. Daardoor kun je over het algemeen zien of het een degelijke en betrouwbare datingsite is die je gaat bezoeken, hoewel dit natuurlijk ook wel zonder een keurmerk mogelijk is. 24dating is heel overzichtelijk opgezet en je kunt aan de rechterkant van de website zoeken naar een site die door hen van een review is voorzien. Handig, want op die manier hoef je niet de hele tijd te scrollen tot je de datingsite gevonden hebt waar je een review over wilt lezen. Wat ze ook heel goed omschrijven zijn dingen als kosten voor bijvoorbeeld VIP members en dergelijke. Op die manier weet je precies wat voor mogelijke kosten je gaat maken. Verder bekijkt deze datingsite-vergelijker of een bepaalde datingsite een eigen app heeft ontwikkeld. Niet alleen de standaard sites als Lexa en Relatieplanet komen aan bod. Ook internationale sites (bijvoorbeeld OKcupid, eHarmony en Christian Cafe) hebben een plekje gekregen. En wat te denken van sites voor sportieve internetdaters, zoals Runnersdate en Sportmaatje.nl Ook heeft de site ongelooflijk goede artikelen of blogs, waar je veel tips kunt lezen, nieuwsberichten kunt vinden en allerlei andere handige informatie.

Verschillende datingsites voor verschillende singles

Het vinden van een relatie op één site wil misschien niet altijd lukken. Daarom is het een verstandige zet om je op meerdere datingsites in te schrijven. Het voordeel van 24dating hierbij is, dat je goed kunt kijken welke websites er daadwerkelijk geschikt zijn voor wat jij zoekt. Omdat ze allemaal grondig bekeken zijn, van zowel de buiten- als de binnenkant, weet je feilloos waar je aan toe bent. Heb je zelf een ervaring met de door hen omschreven datingsites? Onder de bevindingen kun jij je eigen review en ervaringen achterlaten en kun je die van andere gebruikers ook lezen, waardoor je gemakkelijker wel of juist niet lid van een bepaalde site kunt worden. Overigens kun je direct via 24dating naar de datingsites toe om je in te schrijven. Als je dus wilt zoeken naar betrouwbare plekken om aan online dating te gaan doen, dan is dit een perfecte website om daaraan te beginnen. Duidelijke en eerlijke reviews die de vele datingsites ineens een heel stuk inzichtelijker maken. Alles categorieën keurig bij elkaar. Op 24dating kun je dus perfect terecht om op zoek te gaan naar de beste dating websites die er vandaag de dag te vinden zijn.

Ervaringen met 24dating.nl

Wat is jouw mening over de vergelijkingssite? Jouw review kun je hier onder in de comments achterlaten. Mis je nog specifieke info op 24dating.nl? Hoe kan de site zich verbeteren?

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kokkied
kokkied
4 jaren geleden

Is deze datingsite wel echt? geen fake profielen?

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk