Muslimlife

www.muslimlife.eu
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

muslimlife
www.muslimlife.eu
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

muslimlife.eu - Onze Review

Muslimlife.eu opereert al langer op het gebied van moslimdating. Deze datingsite was echter altijd internationaal en niet in het Nederlands beschikbaar. Sinds enige tijd is er nu ook een Nederlandstalige versie beschikbaar. Deze dating is gemaakt voor moslims die op zoek zijn naar moslima's. De nadruk wordt bij deze erg gelegd op het vinden van een huwelijkspartner. Een islamitisch huwelijk wel te verstaan!  Dit is een betrouwbare datingsite die soms wel wat knullig overkomt doordat bepaalde delen op de site automatisch zijn vertaald waardoor een beetje vreemd Nederlands ontstaat. Je kunt de site echter ook in het Frans of Arabisch prima gebruiken. Steeds meer moslims kiezen er voor om via internet op zoek te gaan naar een partner. Het vinden van een goede huwelijkspartner gaat niet over 1 dag ijs en men wil zich vaak goed verdiepen in de mogelijkheden. Een goede moslim heeft eisen aan zijn toekomstige moslimapartner. Deze kunnen op het profiel duidelijk worden geschetst waardoor je reacties kunt krijgen van de juiste kandidaten. Het maakt niet uit wat je etnische afkomst is: Turks, Marokkaans, Egyptisch, Afrikaans of wat dan ook. Iedereen die moslim is en op zoek naar een huwelijkspartner mag meedoen. Dit meedoen is altijd helemaal gratis in het begin. Het begint namelijk met het maken van een profiel op Muslimlife. Zodra je deze gratis stap hebt doorlopen kun je reacties ontvangen van moslima's die interesse hebben in jou met vaak gerichte vragen of een foto/webcam verzoek. Van alle nieuwe leden wordt verwacht dat ze de islamitische regels toepassen en zich hoffelijk gedragen.  Alleen voor moslims met serieuze intenties!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk